Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer R.A. de Gron…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer R.A. de Gronckel uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Roger de Gronckel (72) is al sinds 1980 actief voor de International Police Association (IPA), district De Baronie van Breda. Gedurende 22 jaar had hij daarnaast de leiding over de IPA-dansclub. Sinds 2002 is hij ook bestuurlijk actief in de vereniging. Zijn inzet voor de samenleving blijft niet beperkt tot de IPA. Sinds 1996 is hij ook organisator en leider van een Brisk-wandelgroep. Het brisken is overgewaaid uit de USA. Het bestaat uit bepaalde manieren van wandelen (zowel langzaam als een stevige pas) in combinatie met diverse spieroefeningen (rek en strek) voor zowel de benen als armen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.