Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer T.J.V.M. Mic…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer T.J.V.M. Michielsen uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Theo Michielsen (71) is ruim vijftig jaar zeer actief in de Oosterhoutse samenleving. Zo is hij als verkennersleider van de scouting Mbaga-groep nauw betrokken geweest bij het ontstaan van de Erasmusgroep. Hij was medeoprichter en eerste dirigent van het Oosterhouts Smartlappenkoor; medeoprichter en penningmeester van de Vrienden van de Schelleboom en van “de Vrienden van…”. In 1974 was hij een van de oprichters van Ut Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen. Vanaf 1970 is hij op tal van manieren actief in verschillende RK parochies in Oosterhout. Hij was bestuurslid en organist van De Ark, oprichter en dirigent van diverse koren, secretaris van het kerkbestuur van de Antoniusparochie en lid van de gebouwencommissie van de Catharinaparochie. Mensen met een verstandelijke beperking mogen op zijn bijzondere aandacht rekenen. Hij is al twaalf jaar dé drijvende kracht achter de Gruijtveldband. Voorts is hij secretaris van de Stichting Ieder-Één. En tot slot is hij ook alweer tien jaar actief als secretaris van de Stichting Herplant de Lindeboom.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.