Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer W.P.A. Boter…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer W.P.A. Botermans uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wil Botermans (77) is een van de meest waardevolle vrijwilligers van het Brabants Museum Oud-Oosterhout. Hij is de informele leider van de 60 vrijwilligers van het museum en in formele zin is hij museumconservator. Al 16 jaar steekt hij enthousiast de handen uit de mouwen, heeft hij overzicht en zorgt hij ervoor dat het museum zeer gewaardeerd wordt door bezoekers. Sinds enkele jaren is hij als vrijwilliger ook betrokken bij de Stichting Zandsculpturen Oosterhout.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.