Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer W.P.M. Marte…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer W.P.M. Martens uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wim Martens (74) werd in 1983 lid van Atletiek- en Trimvereniging Scorpio. Niet als sporter, maar als vrijwilliger. Hij is multi-inzetbaar voor de vereniging. Hij was enige tijd bestuurslid en heeft meegewerkt aan de opbouw van de vereniging. Hij is ook alweer meer dan twintig jaar wedstrijdleider bij de Marathon Brabant. Tot aan haar overlijden in 2013 heeft hij samen met zijn echtgenote in totaal acht ANWB-kampeerreizen naar vooral zuidelijke bestemmingen in Europa begeleid. En verder is hij actief als verkeersregelaar en voorzitter van de Werkgroep Vrijwillige Verkeersregelaars Oosterhout.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.