Lintjesregen Oosterhout 2018 Mevrouw A.M.P. van d…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

Mevrouw A.M.P. van der Put-Oonincx uit Dorst is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Netty van der Put-Oonincx (70) zet zich sinds 1986 in voor de samenleving. Met name de medemensen met een handicap hebben daarbij haar speciale aandacht. Zo is zij al ruim dertig jaar als vrijwilliger actief bij Amarant woonzorg, waar zij allerlei activiteiten organiseert en begeleidt. Zij was in 1999 een van de initiatiefnemers voor het Bavels Truck Convooi en is sindsdien een van de drijvende krachten achter dit evenement, dat jaarlijks gehandicapten een onvergetelijke dag bezorgt. Daarnaast is zij actief bij Crataegus Woonzorg in Dorst, bij de EHBO, Wando Avondvierdaagse Dorst en in de H. Marcoenkerk in Dorst.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.