Lintjesregen Oosterhout 2018 Mevrouw C.C.M. van W…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

Mevrouw C.C.M. van Well-Hogervorst uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Riny van Well-Hogervorst (65) is een vrijwilligster die zich al 16 jaar intensief inzet voor het goede doel (het stoppen van kinderuitbuiting). Zij is sinds 2001 werkzaam bij Stichting Terre des Hommes Oosterhout. Zij is lid van het bestuur van de plaatselijke stichting en is verantwoordelijk voor de coördinatie van de winkel in de Tempelierstraat. Gemiddeld 45 uur per week besteedt zij geheel onbezoldigd aan “haar” werk bij Terre des Hommes.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.