Lintjesregen Oosterhout 2018 Mevrouw F.J.A.D. Lui…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

Mevrouw F.J.A.D. Luijken uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Nanda Luijken (40) is sinds 1993 zeer actief bij de Scouting Mariagroep. Zij maakt deel uit van de leiding en was ook bijna 10 jaar lid van het bestuur. Gedurende een aantal jaren was zij assistent-trainer bij turnvereniging EOC. In het dagelijks leven is zij locatiehoofd bij de Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO). Zij is een betrokken people manager, heeft hart voor de zaak en is geliefd bij haar medewerkers.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.