Lintjesregen Oosterhout 2018 Mevrouw J.M.G. Emmen…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

Mevrouw J.M.G. Emmen-Huijsmans uit Oosteind is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Anneke Emmen-Huijsmans (70) is al sinds de jaren zeventig van vorige eeuw actief in de samenleving. Zij bekommerde zich om het welzijn van mensen via haar actieve rol in de Vrouwenadviescommissie en de VOS-cursussen. Daarnaast was zij een periode bestuurslid van de Stichting Welzijn Oosterhout. In het kerkdorp Oosteind nam zij mede het initiatief voor de Damesband Ladykantjes en het gelegenheidsorkest. Zij is verder mede-initiatiefnemer van en drijvende kracht in de Werkgroep Amateur Kunst, die jaarlijks een expositie verzorgt. Tijdens haar loopbaan als onderwijskracht verzorgde zij belangeloos remedial teaching op twee scholen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.