Lintjesregen Oosterhout 2018 Mevrouw L.H.T. Nooij…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

Mevrouw L.H.T. Nooijen-van Nijnanten uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wies Nooijen-van Nijnanten (85) was bijna vijftig jaar geleden een van de eerste buitenstaanders die vrijwilligerswerk ging verrichten in de toen nog sterk besloten Norbertinessengemeenschap Sint-Catharinadal. In die eerste jaren assisteerde zij vooral haar echtgenoot, die de zorg voor het nieuwe kerkhof in de kloostertuin op zich genomen had. In de loop der jaren kwamen er steeds meer activiteiten bij die het echtpaar samen voor de gemeenschap verrichtte. Sinds eind jaren tachtig is zij wekelijks minimaal twee dagdelen in het klooster aanwezig om te assisteren op allerlei gebied. Eerst samen met haar echtgenoot; sinds diens overlijden in 2011 komt zij alleen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.