Lintjesregen Oosterhout 2018 Mevrouw M. Reimerink…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

Mevrouw M. Reimerink uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Marian Reimerink (72) zet zich sinds de eeuwwisseling in voor de medemens. Sinds 2001 is zij actief als vrijwillig burgeradviseur en helpt zij inwoners met hun vragen op het gebied van welzijn, wonen, uitkeringen, tegemoetkomingen, belastingen en financiën. Zij doet dit uitermate secuur, met aandacht, betrokkenheid en respect. Daarnaast is zij al twintig jaar vrijwillig actief voor de plaatselijke collecte van de Hartstichting; de laatste tien jaar als secretaris. Bovendien is zij alweer tien jaar penningmeester van Bridgeclub Paulusveste.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.