Tactisch sterk TSC klopt Desk 2-0 Eindelijk na ve…

[ad_1]
Tactisch sterk TSC klopt Desk 2-0

Eindelijk na vele jaren stonden de 2 ex hoofdmachten weer eens tegenover elkaar. Toen onder het toeziend oog van duizenden bezoekers en vandaag onder toeziend oog van een paar honderd man. Waar zijn die tijden gebleven ? Niet getreurd, spanning en sensatie is iets van alle tijden. TSC had wel de pech dat juist vandaag NAC zich thuis veilig kon spelen vandaar dat er veel vaste gasten niet aanwezig waren . Van meet af aan was duidelijk dat DESK een van de best voetballende teams aan de Warandelaan op bezoek was. De meeste tegenstanders komen met een verdedigend concept naar TSC , maar DESK duidelijk niet.

De eerste 25 minuten was DESK duidelijk de bovenliggende partij. Prima combinatie voetbal en TSC achter de feiten aanlopend. Overigens deed TSC het verdedigend uitstekend met Devon van Dam en Wouter van Steijn centraal gaf het DESK geen enkele echte scoringskans. Ook de verdedigers Wouter Kops en Joey Huisveld speelde weer een puike wedstrijd. Na goed een half uur spelen nam TSC het initiatief over en kreeg het al even later loon naar werken. Een mooie voorzet vanaf links liet Jeroen van Leijsen mooi door gaan met een overstap. De daarachter staande goalgetter Berry de Ram nam dit buitenkansje met liefde en plezier aan. Met zijn gevaarlijke linker schoot hij onberispelijk de 1-0 binnen in de rechterbenedenhoek. Misschien enigszins tegen de verhouding in maar wie maalt daarom ? Na dat doelpunt was het toch TSC dat het spel steeds meer ging dicteren en DESK had de handen vol om zo de rust te bereiken.

Na de thee kwam Tyron Zschusschen voor Pascal Ippel de een meest ervaren speler voor de andere. In deze overigens zeer sportieve wedstrijd liep de uitblinkende Joey Huisveld tegen geel op en werd Wouter van Steijn gewisseld voor Miquel Dolion. Tactisch een paar sterke wissels van de technische staf. Tyron Zschusschen gaf even later een perfect aan gesneden voorzet waar opnieuw de TSC goalgetter Berry de Ram het hoogst boven alles en iedereen uit kwam . Zijn geweldige kopbal boven in de linkerkruising was echt een wereldgoal zoals ook de stadionspeaker duidelijk liet horen 2-0 . Wouter Kops liep even later ook nog terecht tegen geel op en de super snelle Joury de Boogert werd gewisseld voor Calvin Clemens. Doelman Yannick Millenaar was vandaag weer een van de zekere sluitposten bij TSC en stond waar hij moest staan. Jari van Helvoort liep zoals vanouds weer de longen uit zijn lijf en was voor veel Kaatsheuvelse aanvallers een niet te nemen veste. TSC speelde netjes de wedstrijd uit geen risico’s nemen loeren op de counter de tegenstander geen kansen meer geven. Compliment aan het gehele team van TSC , alles was onder controle en de 2e plaats op de ranglijst is nu voor TSC .

JEKA voelt de hete adem van een belofte vol team in haar nek. Er staan nog een aantal zware wedstrijden op het programma voor de lijstaanvoerders. En er is een heel waar gezegde dat zegt, de prijzen worden aan de meet verdeeld. Wie weet hoe het balletje nog kan gaan rollen ? TSC is komende week vrij en JEKA moet naar Baardwijk waar ze absoluut een zware tegenstander aan gaan krijgen . TSC gaat op bezoek in en tegen Gilze, altijd weer een moeilijke tegenstander waar we het zeker niet cadeau gaan krijgen. Maar een voetballend TSC wat ik vandaag zag moet in Gilze zeker weer voor een positief resultaat gaan. Opstelling TSC vandaag : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Wouter van Steijn , Devon van Dam, Joey Huisveld, Jeroen van Leijsen, Joury den Boogert, Pascal Ippel , Marnix van der Velden, Jari van Helvoort, Berry de Ram. HJ.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.