Oosterhouts Mannenkoor zingt in Slotjesveste Kome…

[ad_1]
Oosterhouts Mannenkoor zingt in Slotjesveste

Komende zaterdag 5 mei worden de bewoners van verpleeghuis Slotjesveste getrakteerd op een concert door het Oosterhouts Mannenkoor. Het optreden begint om 14.30 uur.

Het Oosterhouts mannenkoor deed een beroep op het Stroomversnellingsfonds van Rabobank Amerstreek omdat zij een reeks concerten wil geven in de Oosterhoutse woonvoorzieningen voor ouderen. Het verzoek werd gehonoreerd omdat het past binnen de criteria, die het Stroomversnellingsfonds als voorwaarden stelt aan het verstrekken van een bijdrage.
Nu kunnen de mannen hun kunsten gaan vertonen op de verschillende locaties zonder dat dit een te zwaar beslag legt op de beschikbare middelen van het koor. En uiteraard is dit ook een hele prettige bijkomstigheid voor de zorgcentra, omdat zij op deze manier hun beperkte activiteitenbudget niet hiervoor hoeven aan te spreken.

Gevarieerd repertoire
Tijdens het optreden in Slotjesveste zingen de heren onder leiding van Huub Leijten zeer gevarieerd repertoire. Naast klassiekers als Der Lindenbaum, Va Pensiero en Die Lorelei worden ook vrolijke Italiaanse liedjes gezongen. Daarnaast zal er ruimte zijn voor Amerikaanse volksliedjes en bekende songs uit beroemde musicals als Les Miserables en My fair lady. De begeleiding is in handen van pianist Leon Schenkels. Na het concert in Slotjesvest komen Zuiderhout, De Doelen en Oosterheem dit jaar nog aan de beurt.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.