VV Irene’58 uit Den Hout 60 jaar Naast het feit d…

[ad_1]
VV Irene’58 uit Den Hout 60 jaar

Naast het feit dat het 1e elftal aan een fantastisch seizoen bezig is, is onze mooie club ook jarig!

En dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan! Er wordt al een aantal maanden heel hard gewerkt aan een mooie jubileumdag. Deze dag is zaterdag 23 juni. Graag willen we jullie allemaal uitnodigen om onze verjaardag met zijn allen te vieren!

Schrijf je daarom in voor het Zeepvoetbaltoernooi of voor het Jeu-de-Bal toernooi! Inschrijving bedraagt €25,- per team incl. afsluitende barbecue (5-8 pers. per team), exclusief drankjes. Inschrijven kan via een berichtje naar 06-22422736 of een mailtje naar 60jaar@irene58.nl

Vanaf 19.00 uur is er een feestavond met artiesten waar iedereen van harte welkom is. Tot dan!


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.