Vermeulen Carrosserieën blijft in Oosterhout en ve…

[ad_1]
Vermeulen Carrosserieën blijft in Oosterhout en vestigt zich op Heihoef

Met de komst van Vermeulen Carrosserieën op bedrijventerrein Heihoef heeft wethouder Willemsen met trots de vijfde munt overhandigd aan Alex en Marleen Vermeulen.

De bouw op het hoekperceel aan de ingang van Heihoef is in volle gang en Vermeulen opent dan ook half mei 2018 op deze mooie nieuwe locatie haar deuren. Met de verhuizing naar de Muntstraat is de huisstijl en bedrijfsnaam Vermeulen Conversions bv gewijzigd naar Vermeulen Carrosserieën bv, om op deze manier nog beter de juiste doelgroep aan te kunnen spreken.

Groeiend bedrijf
Alex Vermeulen is op 1 juli 2001 gestart met het bedrijf aan de Brieltjenspolder te Made. In 2002 is het bedrijf al verhuisd naar een grotere locatie in Raamsdonksveer. In 2008 heeft het bedrijf een doorgroei gemaakt naar Weststad III in Oosterhout aan de Distributieweg. Maar ook hier blijkt de ruimte inmiddels alweer te klein en heeft het bedrijf nu de doorstap naar Heihoef gemaakt. Vermeulen is gestart als eenmanszaak, maar na een jaar werd dit een vof. In 2014 is het bedrijf omgezet naar een bv en werken ze inmiddels met een team van 32 mensen.

Bedrijfswagens
Vermeulen Carrosserieën is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor bedrijfswagens. De klanten van Vermeulen bevinden zich in uiteenlopende doelgroepen, zoals de thuisbezorgsector, transportbedrijven, service/dienstverleningssector etc. Tevens verzorgt het bedrijf op-ombouw van RDW-erkende dubbele cabines, bedrijfswageninrichtingen, laadruimte-afwerking, laadkleppen, luchtveringen, bak-opbouw en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen. Vermeulen bedenkt, ontwikkelt en creëert voornamelijk eigen producten, die onder eigen regie in eigen huis worden samengesteld, geassembleerd en gemonteerd.

Centraal
Oosterhout is centraal gelegen in Nederland, waarbij de locatie Heihoef perfect aansluit op de belangrijke verkeersroutes als de A27, A58, A59 en A16. Daarnaast is buurland België gunstig aan te rijden, waardoor Vermeulen door deze centrale ligging de klanten in geheel Nederland en België op deze manier efficiënt kan bedienen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.