TSC hard onderuit in Gilze 1-0 Voor veel mensen i…

[ad_1]
TSC hard onderuit in Gilze 1-0

Voor veel mensen is 7 een geluksgetal, voor TSC ligt dat duidelijk anders. Vandaag wist TSC haar 7e nederlaag van dit seizoen op de standenlijst bij te schrijven. Eigenlijk te gek voor woorden. Hoe is het toch mogelijk dat de knop maar niet om gaat. Waar blijft de echte winners mentaliteit bij een aantal spelers. Je speelt 3e klasse en weet dat je daar ook niet uit gaat komen als je niet tot op het bot gemotiveerd bent om te willen winnen. En erger nog , bij de tegenstanders is die wil er zeker wel en absoluut tegen TSC. Natuurlijk was TSC vandaag ook wel weer technisch wat sterker , had het meer balbezit maar de eindpass was weer niet zuiver. Pech ook dat TSC op kunstgras moest spelen waar we zelf altijd op natuurgras voetballen. Maar toch moet dat alles niets uitmaken. Voor de goal van de tegenstander moet er op een sportieve manier dan wel , gevochten worden om die goal te maken . Juist dat ontbreekt op dat moment bij onze club. We hebben zoveel mooie kansen gehad om aan te sluiten bij de koploper die ook wekelijks punten gaat morsen , maar je schiet er niets mee op. Wij morsen nog meer bij al die dorpse clubs gaat TSC keihard onderuit. En als dat zo eens 1 keer gebeurt , ja dat moet kunnen . Maar met vandaag mee al 7 nederlagen bij clubs als Bavel, Gilze etc. met alle respect voor die clubs moet dat toch echt niet kunnen.

TSC was dan wel begonnen met dezelfde opstelling als vorige week tegen DESK maar kon het verschil niet maken. Met de rust kwamen er al wissels, Sofyan Asrih kwam voor Marnix van der Velden en Calvin Clemens voor Berry de Ram. Toch bleef het spelbeeld ook in die 2e helft onveranderd TSC kon Gilze de wil niet opleggen. Later werd ook nog Pascal Ippel vervangen door Tyron Zschusschen wat ook niets extra meer opleverde. Erger nog met nog goed 10 minuten te gaan was het zelfs Gilze dat scoorde 1-0 en TSC daarmee dus met lege handen naar huis wist te sturen.

Komende zondag de derby van het zuiden, dan komt VV Oosterhout naar de Warandelaan en ook daar heeft TSC nog wat tegen goed te maken. Laten we hopen dat TSC met nog 3 belangrijke duels te gaan eindelijk eens de juiste draad weet op te gaan pakken . De nacompetitie nadert met rassé schreden en wil TSC daar een goed figuur in gaan slaan dan zal er geknokt en gevochten moeten gaan worden om in de juiste vorm te komen. Opstelling TSC vandaag : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Devon van Dam, Wouter van Steijn , Joey Huisveld, Jeroen van Leijsen, Joury den Boogert, Marnix van der Velden, Pascal Ippel, Jari van Helvoort, Berry de Ram. HJ.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.