Schop in de grond voor Easyflex Nieuw software be…

[ad_1]
Schop in de grond voor Easyflex

Nieuw software bedrijf vestigt zich op Europark

Schop in de grond door eigenaren Easyflex en burgemeester Fränzel

Easyflex is een snelgroeiend softwarebedrijf dat zich vestigt aan Hoevestein 3 in Oosterhout. Het bedrijf is de trotse eigenaar van het laatste stuk bouwgrond op Europark. Op dit moment wordt de start van de bouw voorbereid. Maandag 7 mei ging de eerste schop in de grond. Ook burgemeester Marcel Fränzel was hierbij aanwezig.

Wat doet Easyflex? Het ontwikkelen, verkopen, installeren, beheren en ondersteunen van online-software, met name op het gebied van de uitzendbranche. Easyflex biedt een uitgebreid softwareplatform voor de uitzendbureau’s, detacheringsbureau’s, arbeidsmigranten en payroll organisaties. De Easyflex software is ter ondersteuning van de kernprocessen in de uitzendbranche. Hierdoor wordt flexwerk eenvoudig en efficiënt. De software biedt functionaliteiten zoals het vastleggen van aanvragen/acties, instellen van autorisaties, ID-checker, relatiebeheer en het verlonen van flexwerkers, digitale handtekening en documentmanagement.

Werkgelegenheid
Easyflex wil met de nieuwbouw twee doelen bereiken. Allereerst krijgt de nieuwbouw een open uitstraling die benadrukt dat Easyflex benaderbaar en innovatief is Daarnaast wil Easyflex graag werkgelegenheid aan jonge Oosterhoutse mensen bieden.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.