Vier Franse jongeren aangehouden na bedreigen pass…

[ad_1]
Vier Franse jongeren aangehouden na bedreigen passagier en buschauffeur

De politie hield donderdagavond vier Franse jongeren aan nadat zij in een internationale bus een medepassagier en de chauffeur hadden beledigd en bedreigd.

De bus was op dat moment op weg van Parijs naar Amsterdam en tijdens deze rit gedroeg het viertal zich zeer recalcitrant. Toen zij ook nog eens begonnen te Blowen in de bus waarin roken in het geheel niet is toegestaan, was de maat vol en sprak een medepassagier hen aan. Die werd vervolgens beledigd en bedreigd door het viertal. De chauffeur probeerde in te grijpen, maar ook dat mocht niet baten en hij kreeg verschillende verwensingen naar het hoofd geslingerd. Hierop belde de chauffeur de politie en zette hij de bus op een parkeerplaats langs de A27 onder Oosterhout aan de kant. De vier Franse jongeren, drie mannen en een vrouw in de leeftijd van 17 tot 23 jaar, werden aangehouden voor belediging en bedreiging.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.