VV Oosterhout zwijnt in Udenhout! Heute haben wir…

[ad_1]
VV Oosterhout zwijnt in Udenhout!

Heute haben wir gespielt wie die Deutsche manschafft!

Wat heb ik nu aan fiets hangen zult u denken. VV Oosterhout en SVSSS speelden vandaag voor de volle winst, bij winst had SVSSS zeker een periodetitel en VV Oosterhout wil om in aanmerking te komen voor de nacompetitie zo hoog mogelijk eindigen. Alle ingrediënten voor een spannende pot aanwezig!

Het eerste kwartier was voor VV Oosterhout een kans voor het doel van SVSSS leverde dit niet op. Na een kwartier stak de Udenhoudse furie op en kwam VV Oosterhout er aanvallend niet meer aan te pas, Ramon Everduim hield met een 5-tal reddingen zijn ploeg op de been. In de dertigste minuut een afgeslagen aanval van SVSSS, Ryan Snoeren komt in balbezit en rond mooi af 0-1. SVSSS bleef zowel in de eerste als in het begin van de tweede helft met zijn krachten smijten. Vanaf de 60ste minuut brak dit SVSSS op en kwam VV Oosterhout niet meer in de problemen sterker nog in de blessuretijd werden er nog 2 mooie doelpunten gescoord eindstand 0-3.
Wat gebeurt er: vandaag werd de fluit gehanteerd door scheidsrechter Spijkers en waar ik, mijzelf in het recente verleden, terecht of onterecht kritiek uitte op de scheidsrechter de laatste wedstrijden is hier geen enkele aanleiding meer toe. Vandaag wederom een scheidsrechter die alles onder controle had en de wedstrijd perfect aanvoelde.

SVSSS ontketend: VV Oosterhout voetbalde tot de 15de minuut aardig mee, hierna was het op het doelpunt van Ryan na en een kans op de 2-0 voor Ryan enkel en alleen SVSSS dat de klok sloeg Met name de gebroeders Dekkers hadden goede kansen. VV Oosterhout mag zich gelukkig prijzen dat Ramon Everduim het doel verdedigde en hoe hij het deed zo deed hij het maar hij behoedde VV Oosterhout zeker voor een 4-1 achterstand bij rust. De club mag in zijn nopjes dat Ramon ook volgend jaar de zwart-wit kleuren van VV Oosterhout wil verdedigen.
Met krachten gesmeten: SVSSS verving de tweede helft de moegestreden Jim de Laat voor Jelle Bijaard en dit was zeker geen verslechtering. Tot de 60ste minuut bleef SVSSS met zijn krachten smijten. Ze zaten overal bovenop en zette meteen druk op VV Oosterhout. Bij balverlies van VV Oosterhout was er meteen gevaar voor de defensie. In deze fase waren er een paar forse overtredingen op Raymon Raams waar nr. 5 Eilander terecht geel voor kreeg. Bij SVSSS grossierde verder Raman Dekkers in een reeks kleine overtredingen waarmee hij zichzelf de wedstrijd uitspeelde. Na het uur was de Udenhoudse furie getemd en kregen de spelers last van kramp en andere ongemakkelijkheden.

VV Oosterhout had de zaken weer onder controle.
Blessuretijd: In de tweede helft was Yamani el Aharchaou in het veld gekomen voor Marouane Bouchti en in de 80ste minuut Kevin Tempelaars voor Ryan Snoeren. SVSSS kreeg na overtredingen rondom de
16-meter van VV Oosterhout nog een paar kansen op de gelijkmaker. Robin Versluijs kreeg nog geel voorgehouden na een te fel protest op een beslissing van Spijkers. Yamani haalde zijn grootste rendement in de blessuretijd. In de 91ste minuut speelde hij Raymon Raams aan die vanaf links met zijn rechter keeper Bjorn Boer het nakijken gaf in de rechterbovenhoek 0-2. Even later weer Yamani die met een onnavolgbare beweging Kevin Tempelaars in scoringspositie bracht, intikkertje van Kevin en 0-3. Wedstrijd gespeeld en 3 punten rijker.
Door het gelijke spel van JEKA tegen Waspik de periodetitel naar SVSSS. Verliezen en toch blij een mooie apotheose.
Foto’s van de wedstrijd vind je hier:


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.