Sint Catharinadal Neem een kijkje bij de zusters …

[ad_1]
Sint Catharinadal

Neem een kijkje bij de zusters van Sint Catharinadal! Op zaterdag 23 juni vanaf 10.30 uur worden de poorten geopend en kunt u het domein bezichtigen dat toegang geeft tot de wijngaard, moestuin, bijentuin en fruittuin. Ook zijn het kasteel, het wijnhuis en de kloosterwinkel voor het publiek open gesteld. U kunt een rondleiding krijgen door het kasteel of een presentatie bijwonen in het Leer- en inspiratiehuis. Verder zijn er diverse stands, een pannekoekenkraam en een koor aanwezig. Een lekker hapje eten kunt u in het Wijnhuis De Blauwe Camer, dat deze dag een speciaal menu presenteert. Op de open dag kan er alleen betaald worden met consumptiebonnen, die verkrijgbaar zijn bij een stand. Last but not least kunt u de eerste wijn proeven die hier geproduceerd is. Kortom; redenen genoeg om Sint Catharinadal te bezoeken![ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.