Start aanleg fietspad Dorst Vanaf maandag 22 mei …

[ad_1]
Start aanleg fietspad Dorst

Vanaf maandag 22 mei

Op 22 mei start de aanleg van een vrij-liggend fietspad langs de Wethouder van Dijklaan en de Hoevestraat. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Van 22 mei tot en met 8 juni is de Wethouder van Dijklaan -tussen kruising Hoevestraat/Ketenbaan en de Vijftig Bunderweg- afgesloten voor alle verkeer. Hierbij worden ook snelheidsremmende maatregelen op de rijbaan aangebracht. Van 11 juni tot en met 22 juni is de Wethouder van Dijklaan en de kruising Ketenbaan/Hoevestraat afgesloten. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan bovengenoemde kruising tot aan de inrit van de Hannebroeck.

22 mei tot en met 8 juni
De Hannebroeck en de woningen Hoevestraat zijn bereikbaar via de Hoevestraat en via de Vijf Eikenweg-Ketenbaan. De campings en woningen aan de Seterseweg en Setersedwarsweg blijven bereikbaar via de Vijf Eikenweg, Ketenbaan en Hoevestraat. Het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de Vijf Eikenweg en de Rijksweg (N282). Het fietsverkeer wordt omgeleid via de fietspaden door het bos.

11 juni tot en met 22 juni
De Hannebroeck en de woningen aan de Hoevestraat zijn bereikbaar via de Burgemeester Materlaan en de Hoevestraat. De woningen en campings aan de Seterseweg en Setersedwarsweg zijn bereikbaar via de Vijf Eikenweg en de Ketenbaan.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.