10-jarige Ryan uit Oosterhout is stuntman voor één…

[ad_1]
10-jarige Ryan uit Oosterhout is stuntman voor één dag dankzij de VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ryan van der Vorst (10) uit Oosterhout. Al sinds hij drie jaar oud is, wil hij niets liever dan stuntman worden. Deze hartenwens ging dankzij een aanvraag van de ruud van nistelrooy foundation bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij in vervulling.

Ryan van der Vorst (10) is dolenthousiast: “Wat was dit vet! We hebben een hele coole filmscène in elkaar gezet, waarin we van een dak afvielen, rondvlogen door de lucht en een aanrijding met een auto nadeden. Super spannend allemaal, maar nu weet ik het zeker: ik wil stuntman worden!”

Leontien van Nistelrooy, medeoprichter van de ruud van nistelrooy foundation: “Wij hebben voor Ryan een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Hij is een van de kinderen die bij de ruud van nistelrooy foundation bezig is zijn talenten te ontdekken en te werken aan zijn zelfvertrouwen. Ryan heeft een moeilijke tijd achter de rug en daarom wilden we Ryan zijn grootste wens laten uitkomen: stuntman zijn. Geweldig dat deze droom nu dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij in vervulling is gegaan!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.