Vernieuwde Oosterhoutse Mantelzorgdag! De sfeerv…

[ad_1]
Vernieuwde Oosterhoutse Mantelzorgdag!

De sfeervolle dag voor Oosterhouters die structureel zorgen voor een familielid, vriend of buur is op 3 november 2018. Vanwege het overweldigende succes van voorgaande jaren besloot de organisatie dit jaar om het programma van de dag net wat anders in te richten dan andere jaren. U kiest dit jaar voor een middag – óf een avondprogramma. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Samen doen of samen zijn
Het middagprogramma staat in het teken van ‘samen doen!’. U kunt deze middag deel nemen aan inspirerende workshops, activiteiten en een borrel met hapjes, die van 13.00 uur tot 18.00 uur plaats vinden. Het avondprogramma staat in het teken van ‘samen zijn!’. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor een feestelijke borrel met hapjes, gevolgd door entertainment. We ronden de avond af om 21.30 uur. Samen maken we er een bijzondere dag van!

Bent u mantelzorger?
Zorgt u voor een familielid met een chronische ziekte, stoornis of beperking? En bent u nog niet aangemeld als mantelzorger bij Surplus? Meld u dan nu aan via e-mailadres mantelzorg.oosterhout@surplus.nl of bel naar telefoonnummer 0162-748600. Zo wordt u op de hoogte gehouden van de mantelzorgdag, nieuws rondom ondersteuning en de mantelzorgwaardering. Aanmelden voor de mantelzorgdag is mogelijk vanaf september 2018.

Mantelzorgdag
De Oosterhoutse mantelzorgdag wordt georganiseerd door tal van betrokken Oosterhouters, Rotaryclub Oosterhout de Warande, Surplus en Gemeente Oosterhout. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met de organisatie via mantelzorg.oosterhout@surplus.nl
Oosterhoutse Mantelzorg Dag, save the date: 3 november 2018!


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.