Oosterhout Vandaag op Zaterdag Marja Coolen van he…

[ad_1]
Oosterhout Vandaag op Zaterdag
Marja Coolen van het MEK was te gast bij #OosterhoutVandaag. Ze voelt zich overvallen door het onderzoek dat het college gaat doen naar een eventuele verplaatsing naar het park bij de Slotjes. Daar is volgens haar te weinig ruimte en is ook vanwege alle evenementen ongeschikt. Met Anton Kamps CDA, Marleen Hemmer D66, Willem Jan van der Zanden Groen Links en Hannie Broekhoven GBV werd terug geblikt op de raadsvergadering. Ook zij hadden het over het mogelijk verplaatsen van het MEK en de Pannehoef. Verder werd gesproken over de Bromtol en Burgerparticipatie. Ook de Jeugdzorg het het eventueel instellen van een speciale Taskforce om tot kostenbeheersing te komen kwamen aan bod.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.