Ook uit bij DESK in Kaatsheuvel gaat TSC onderuit …

[ad_1]
Ook uit bij DESK in Kaatsheuvel gaat TSC onderuit blessuretijd 4-3.

Opnieuw is TSC tegen een nederlaag opgelopen en daarmee zelfs behoorlijk gezakt op de ranglijst door winst van de concurrenten . TSC had stadsgenoot VV Oosterhout zelfs in het zadel kunnen helpen richting nacompetitie als het DESK punten afhandig had kunnen maken. TSC deed vandaag vooral haar sportieve plicht en wilde echt wel gaan voor de volle winst. Het zag er ook heel regelmatig naar uit dat het sprookje waarheid zou kunnen worden. TSC kwam al snel op een 0-1 voorsprong door een goal van Joury den Boogert die naarmate de nacompetitie eraan zit te komen zijn oude vorm op tijd lijkt te herpakken. Zuur waren de druiven echter voor TSC dat een onterecht gegeven strafschop tegen kreeg waardoor de 1-1 een feit was. Gelukkig voor TSC was het even later opnieuw Joury den Boogert die het op zijn heupen kreeg en de verdiende 1-2 wist te scoren. Ook nu was er van de voorsprong voor TSC weinig te genieten want binnen no time waren het mannen uit Kaatsheuvel die de 2-2 scoorde. De vreugde daarover binnen de supportersgroep van DESK was zo groot dat er het nodige vuurwerk werd afgeschoten. Zoveel zelfs dat de scheidsrechter de wedstrijd tijdelijk moest stil leggen.

Echter de enige die door het vuurwerk warm gedraaid waren was TSC en de ingevallen Calvin Clemens maakte opnieuw een goal zodat TSC voor de 3e keer op een voorsprong kwam 2-3. Toch zat voor TSC vandaag het venijn in de staart van de wedstrijd. DESK wist dat het moest winnen om een behoorlijk uitzicht te behouden op een plaats in de nacompetitie en TSC wilde heel graag winnen om zo hoog mogelijk te eindigen. Toch bleek opnieuw dat TSC de voorsprong niet over de eindstreep kon trekken. Kort voor tijd maakte Desk de gelijkmaker 3-3 en erger nog in blessuretijd zelfs de winnende 4-3. TSC stond erbij en keek erna. Gezien het spel – en scoreverloop en de te gemakkelijk gegeven strafschop was de nederlaag zeker onverdiend te noemen. Langs de andere kant kwam dit verlies en daarmee de 9e keer verloren wel heel hard aan.

Komende week mag TSC thuis de allerlaatste wedstrijd van deze competitie thuis gaan spelen tegen kampioen Jeka dat door de winst van vandaag zeker is van promotie . Er is voor hun en voor TSC volgende week niets meer te winnen of te verliezen.

Het enige wat nu nog gaat tellen is de voorbereiding op de nacompetitie . Daar kan TSC nog heel veel goed gaan maken van wat tot nu toe een haast verloren seizoen lijkt te gaan worden. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Jeroen Martens, Wouter van Steijn, Joey Huisveld, Jeroen van Leijsen, Joury den Boogert, Miquel Dolion, Pascal Ippel, Marnix van der Velden, Berry de Ram . Reserve spelers vandaag Calvin Clemens, Samuel v/d Haspel, Martijn Schepers en Liam van Roon. HJ


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.