Gratis zwempas voor mensen met een minimum inkomen…

[ad_1]
Gratis zwempas voor mensen met een minimum inkomen

Namens de Gemeente Oosterhout mag Surplus een gratis zwempas uitreiken aan inwoners die een minimum inkomen hebben. Heb je bijvoorbeeld een AOW, WW, WAO, WIA, WAJONG uitkering en zit je rond het bestaansminimum?

Zwemmen is gezond en je kunt vijftien keer gebruik maken van het buitenbad van de Warande. Let op: aan inwoners met een participatie-uitkering is deze pas al verstrekt. Bel voor meer informatie met de receptie van Surplus Welzijn 0162-748600 of stuur een mail naar burgeradviseur@surplus.nl.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.