Portefeuilleverdeling college Het college heeft h…

[ad_1]
Portefeuilleverdeling college

Het college heeft het bestuursakkoord ‘Samen op Weg naar 2030’ overgenomen als basis voor het te voeren beleid in de bestuursperiode 2018-2022. Tevens heeft het college de portefeuilleverdeling van burgemeester en wethouders, de onderlinge vervangingsregeling en de vertegenwoordiging in de besturen van de gemeenschappelijke regelingen vastgesteld. Onderdeel van de regeling is het besluit dat wethouder Witte optreedt als eerste loco-burgemeester, gevolgd door wethouder Van der Helm (tweede loco), wethouder Willemsen (derde) en wethouder Piena (vierde).


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.