OOSTERHOUTSE SPORTWEEK: 2.200 LEERLINGEN, RUIM 80 …

[ad_1]
OOSTERHOUTSE SPORTWEEK: 2.200 LEERLINGEN, RUIM 80 SPORTCLINICS

Eind mei staat dit jaar in het teken van de Oosterhoutse Sportweek. Deze week telt meer dan 80 sportclinics waar de leerkrachten en in totaal ca. 2.200 leerlingen van basisschoolklassen aan deel gaan nemen. Het doel is om de leerlingen kennis te laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. De betrokken sportaanbieders laten gezamenlijk zien hoe leuk het is om te sporten en te bewegen. MOOVE organiseert de week in samenwerking met sportverenigingen en sportaanbieders in Oosterhout.

De basisschoolklassen in de gemeente Oosterhout hebben zich massaal ingeschreven bij Moove om van 28 mei tot en met 1 juni tijdens schooltijd kennis te maken met een bepaalde tak van sport. Het aanbod varieert van teamsporten zoals honkbal, korfbal, voetbal, beachhandbal en beachvolleybal tot individuele sporten zoals tennis, biljarten en judo. Daarnaast bieden sportaanbieders ook groepslessen aan in de sportschool of in het zwembad. Tot slot kunnen de populaire dansclinics niet ontbreken op de activiteitenlijst.

Waan je een echte circusartiest of Robin Hood
De circusactiviteiten en het boogschieten blijken bijzonder populair. De jongste basisschooljeugd heeft de mogelijkheid om kennis te maken met circusactiviteiten bij stichting Circuskunst, terwijl de oudste basisschooljeugd mag gaan boogschieten bij Gibbon Outdoor op recreatieoord de Warande. Zo zijn er voor elke leeftijd activiteiten die aansluiten op de interesses van de jeugd.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.