Zoldertejater gemeente- en provinciewinnaar Vereni…

[ad_1]
Zoldertejater gemeente- en provinciewinnaar Vereniging van het Jaar
24 cultuur- en sportverenigingen, waaronder Zoldertejater, maken kans op een plek in de landelijke finale.

Dit jaar vindt voor het eerst de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ plaats. De verkiezing is een initiatief van de Rabobank met haar partners in sport en cultuur: NOC*NSF, LKCA en Kunstbende met als doel de kracht van sport- en cultuurverenigingen bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. In 71% van alle Nederlandse gemeenten deden verenigingen mee aan de verkiezing. Zoldertejater is winnaar van de gemeente Oosterhout én de provincie Noord-Brabant op basis van het meeste aantal stemmen en de hoogste gemiddelde waardering. Het ingezonden verhaal van Zoldertejater en van de andere winnende verenigingen is terug te lezen op www.verenigingvanhetjaar.nl.

Dick Hessling van toneelvereniging Zoldertejater: “Wat een eer en wat fantastisch om deze titel te mogen voeren in ons jubileum jaar.”

Bezoek bekende jury aan provinciewinnaars
Begin september bezoekt een vakjury Zoldertejater en de 23 overige provinciewinnaars. Op basis van het juryoordeel wordt er een top 3 gekozen. Vervolgens worden er twee winnende verenigingen bekendgemaakt tijdens de Nationale Sportweek in september. Zoldertejater kijkt al uit naar het bezoek en hoopt natuurlijk op een plekje in de top 3 van cultuurverenigingen!

Tom van Kuyk, Sponsorstrateeg Rabobank Nederland: “Natuurlijk willen wij als eerste de winnende verenigingen van harte feliciteren. Een mooie manier om het verenigingsverhaal binnen de gemeente in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen krijgen een steeds belangrijkere rol in de samenleving. We zien dat ze meer gaan samenwerken met andere clubs, een maatschappelijke rol innemen en druk zijn met thema’s als integratie en duurzaamheid. Verenigingen dragen bij aan een gezondere en sociale samenleving en dat mag gezien worden!”

Bedankt namens Zoldertejater
Toneelvereniging Zoldertejater wil alle stemmers van harte bedanken! Zonder hen had de vereniging immers niet zo hoog kunnen eindigen. Na een geweldige jubileumvoorstelling in april is deze winst in de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ een kers op de taart van het zeventigste jubileumjaar. Hopelijk kan Zoldertejater in september de jury overtuigen en een plekje in de finale bemachtigen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.