Eerste avond parkfeest met een flinke onweersbui …

[ad_1]
Eerste avond parkfeest met een flinke onweersbui

Maar de sfeer en de gezelligheid bleven gelukkig!

Het begon vrijdag mooi. Het was droog, niet te warm en het was gezellig in het Slotpark. De muziek van de Red Hot Chilinators zorgde voor de eerste klanken voor wat een zonovergoten Parkfeest moest gaan worden.

De ruim 3500 bezoekers genoten met volle teugen van de muziek maar zeker ook van de sfeer in het park. Alleen in Oosterhout kreeg men vrijdagavond te maken met een fikse bui verder was het overal droog.

De regenbuien zorgde voor verbroedering 65% van de bezoekers zochten een droog plekje onder luifels tafels enz. Ook onze fotograaf Bianca Dijck van Flits en Klik was tot op haar huis nat maar maakte de volgende mooie foto’s voor Oosterhout Vandaag. Vanmiddag zaterdag start het parkfeest weer om 14.30 uur.

[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.