Oosteinds Spektakel knalt de tent uit Het was ev…

[ad_1]
Oosteinds Spektakel knalt de tent uit

Het was even spannend, maar het vernieuwde programma van Oosteinds Spektakel liegt er niet om. Met een line-up die uit de tent knalt gaat de organisatie er dit jaar helemaal voor. En op vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 en zondag 2 september is het weer zover.

‘Helaas hebben we om organisatorische redenen dit jaar geen blubbering, maar zeg nooit nooit’, zegt Joost van Dongen, bestuurslid Oosteinds Spektakel. ‘Maar we zien het ook als kans om het spektakel een nieuw jasje te geven’. Het programma staat goed vol en het wordt gegarandeerd een groots muziek spektakel.
Op vrijdag staat DJ Coenio, Het Feestteam, Jeroen van Zelst, De Lawineboys en Mental Theo op het programma. Maar ook de zaterdag liegt er niet om met DJ RoyoR, The Wetnecks, Raymon Hermans, Arjon Oostrom en natuurlijk de BZB!
Op zondag dit jaar dus geen blubber, maar wel een KidzSpektakel met springkussens, een mini Kermis en andere activiteiten. Op het podium de nieuwste Oosteindse beroemdheid Thimo van Strien (the Voice Kids) in het voorprogramma van One Two Trio. Uiteraard is er ook aan de niet kinderen gedacht op zondag met een Oosteinds Spektakel afterparty met Jelle B en coverband Fragment.

Wie het spektakel van september niet wil missen kan alle informatie vinden op de vernieuwde website; www.oosteindsspektakel.nl. Hierop zal vanaf 1 juni ook de online kaartverkoop starten. Losse tickets voor vrijdag en zaterdag kosten in de voorverkoop €15,-, de zondag voor 18+ €5,-. Wil je echt niets missen ben er dan snel bij voor een combiticket voor €27,50. Schrijf de data op en volg ons op Facebook om ervoor te zorgen dat je niets mist. Kijk voor meer informatie op www.oosteindsspektakel.nl.

[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.