TSC verliest ook thuis van kampioen JEKA 3-4 Lat…

[ad_1]
TSC verliest ook thuis van kampioen JEKA 3-4

Laten we dit seizoen en het hoofdstuk verliezen maar snel afsluiten. Met vandaag mee is TSC precies 10 keer verslagen. Zowel uit als thuis maakt niet uit. De gifbeker moest leeg en de accu weer snel op gaan laden voor de komende 1e wedstrijd in de nacompetitie. Voor zover nu bij mij bekend zondag aanstaande uit naar en tegen sportclub Gastel . Vandaag kwam de kersverse kampioen JEKA op bezoek. Waar iedereen dacht dat ze wat uit kwamen relaxen bleek dat ze gewoon geweldig gemotiveerd aan de strijd begonnen. Natuurlijk stonden er wat jeugdige talenten opgesteld. En ook bij TSC waren er nogal wat wijzigingen in de opstelling.

Toch begon TSC zeer verdienstelijk. Al na 7 minuten was het Jeroen Martens die al prima in koppend de 1-0 liet aantekenen. Jammer dat goed 5 minuten later de eindelijk weer eens in de basis startende Stefan Kops zijn directe tegenstander binnen de 16 niet op de juiste manier benaderde. In de ogen van de overigens prima leidende scheidsrechter was het een pingel , ik vond hem wat genmakkelijk gegeven 1-1.Vanaf dat moment liet JEKA duidelijk zien waarom het uiteindelijk de terechte kampioen is geworden . Leuk voetbal , snelle balhandelingen en veel gevaar voor het doel van de tegenstander. De 1-2 en even later de 1-3 waren dan ook zeer terecht. Mede dankzij prima keeperswerk van Jimmy de Baarh aan TSC kant werd dat ook de ruststand.

Na de thee een feller TSC . Marnix van der Velden schoot vrij voor doel pal na rust op de goed uit komende JEKA doelman. Slecht uitverdedigen aan TSC kant was voor Jeka voldoende om de 1-4 binnen te werken. Waar iedereen dacht dat het gespeeld was bleek het toch anders te gaan. Jeka wat achterover leunend en TSC extra gemotiveerd. Marnix van der Velden werd binnen de 16 overduidelijk neer gelegd. De strafschop werd onberispelijk binnen geschoten door Samuel v/d Haspel 2-4. Joury den Boogert bracht de spanning weer helemaal terug met zijn eerste en voor TSC de 3-4 Daarna nog diverse mooie kansen voor TSC maar de gelijkmaker wilde niet meer vallen. Martijn Schepers was er met zijn inzet op de paal nog het dichtst bij de gelijkmaker. Op grond van de 2e helft moet ik zeggen dat TSC absoluut meer verdiende.
Wel dat moeten ze dan maar laten zien in de nacompetitie volgende week zondag. Uit in Gastel rekenen we op een grote opkomst van TSC supporters, het gaat er dus vanaf nu echt om spannen. We zijn nog 3 wedstrijden verwijderd van een mooie prijs , stroop op die mouwen , vergeet de competitie en ga er met de hele club voor. Opstelling TSC : Jimmy Baarh, Stefan Kops, Jeroen Martens, Wouter van Steijn, Joey Huisveld, Sofyan Asrih, Calvin Clemens, Marnix v/d Velden, Samuel v/d Haspel, Miquel Dolion, Joury den Boogert. Ingevallen tijdens de 2e helft, Naoufal Asrihi, Achraf El Abdelaoui en Martijn Schepers . HJ


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.