Oosterhout Vandaag op Zaterdag Zaterdag 2 juni was…

[ad_1]
Oosterhout Vandaag op Zaterdag
Zaterdag 2 juni was er tussen 15.00 en 17.00 uur weer een live radio uitzending vanuit café de Apotheek met deze week:

– De Avondvierdaagse gaat dinsdag 5 juni van start; Mathijs Raaijmakers en Bert Ariens van de organisatie vertelden dat tot dinsdagmiddag kan worden ingeschreven bij de VVV in de Bussel, er wordt gestart bij achtereenvolgens sportpark de Contreie, het MEK, de Twins en vrijdag vanaf het Basiliekplein. De afstanden zijn 3,5 en 10 km.

– VV Irene 58 uit Den Hout is kampioen en promoveert naar de 3e klasse. We hadden een gesprek met trainer Tijs van Bragt en eerste elftalleider Kees van Halderen, het kampioenschap valt mooi samen met het 60-jarig bestaan. Tijs stopt bij Irene58 en wordt trainer van TPO Moerdijk.

-Terugblik op het Parkfeest 2018 met Carmen en Joost Mutsaers en Mui-Gwae Wang. Hoogtepunten waren volgens velen dit jaar de optredens van Ronnie Flex,De Dijk,Kraak en Smaak, Steffen Morrison, de Big Bazzookas en Peter Koelewijn. De zaterdagavond raakte zelfs uitverkocht. Let op volgend jaar 14-15 en 16 juni vrijhouden!

-Mark Vissers kijkt terug op vier jaar wethouderschap; Een mooie periode, waarin de SP voor het eerst in Oosterhout in het college kwam. Hij had onder meer Verkeer in portefeuille en beschouwt de Bromtol als het moeilijkste dossier.

-Hoe beleefde het Zoldertheater alle activiteiten rond het 70-jarig bestaan; Jordi Teunnisen en Martin Beuker vertelden er enthousiast over. Het is een vriendenploeg en door de jeugdgroep is er voldoende aanwas van nieuw talent. De voorstelling Lang en Gelukkig was een groot succes.

-1e gezinsauto op zonne-energie met Rens Melsen. Rens sprak enthousiast over De Lightyear One, die in 2020 over de Brabantse wegen zal rijden. In de eerste ronde is 5 miljoen euro bij investeerders opgehaald. Het bedrijf gaat een fabriek bouwen bij Helmond en is op zoek naar personeel. Er zijn al 23 auto’s besteld.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.