TSC door in de nacompetitie na dik verdiende 1-3 u…

[ad_1]
TSC door in de nacompetitie na dik verdiende 1-3 uitzege bij SC Gastel

Vandaag trad TSC aan in en tegen SC Gastel. De eerste van 3 wedstrijden als alles gewonnen gaat worden. Maar zover is het bij lange na nog niet. Toch heeft TSC vandaag duidelijk laten zien dat het beter kan en wil dan dat het de laatste weken in de competitie vertoonde spel. Ze begonnen wat aftastend maar hadden al snel het betere van het spel. Vooral de opgestelde Tyrone Zschusschen was vandaag bij TSC een van de grote mannen. Hij groeide uit tot de man off the match met zijn goals , assist en spelverdeling. Dezelfde Tyrone had zondermeer een strafschop verdiend en de verdediger van Gastel rood nadat Tyrone finaal van achteren werd onderuit gehaald binnen de 16. De scheidsrechter wuifde alles weg en TSC kreeg daardoor zelfs even een dip. De spits van Gastel profiteerde daar nog het meest van door de vandaag uitblinkende Yannick Millenaar met een lob te passeren 1-0. Vanaf dat moment was TSC wakker geschud maar kon het voor rust de 1-0 achterstand niet meer weg poetsen.

Na de thee een herboren TSC . Blijkbaar was er in de rust goed gesproken en de juiste tactiek bepaald. Na 10 minuten spelen nam Tyrone revanche voor zijn niet gekregen pingel. Hij haalde loeihard uit vanaf 30 meter en de doelman uit Gastel heeft die bal alleen maar gehoord maar nooit kunnen zien , zo hard knalde deze tegen het net 1-1. TSC bleef de bovenliggende partij de het 2e doelpunt hing alweer in de lucht. Uit een mooie assist van Marnix van der Velden op de in volle sprint gaande Joury den Boogert was het diezelfde Joury die de bal onhoudbaar binnen schoot 1-2. Helaas voor TSC en hemzelf viel even later de laatste tijd goed in vorm zijnde Joury den Boogert geblesseerd uit. Net na rust was Miquel Dolion al vervangen voor aanstormend talent Tim Rubenkamp die net klaar is met feesten na het behaalde kampioenschap met de A1 oftewel JO 19 -1. Devan van Dam kwam even later in het veld voor de moegestreden Marnix van der Velden . En de geblesseerde Joury den Boogert werd vervangen door Samuel v/d Haspel. In de laatste minuten werd Tyrone veel te hard neergelegd binnen de 16 na een pass van Samuel v/d Haspel. Met een perfect genomen strafschop maakte Tyrone zijn 2e en voor TSC dus de dik verdiende 1-3. TSC mag met dit resultaat door naar de halve finale die zondag gespeeld gaat worden tegen Unitas 30 uit Etten – Leur. Die ploeg won vandaag via strafschoppen van RBC.

Zoals TSC vandaag speelde en met name de 2e helft heb ik ze dit seizoen maar zelden zien doen, strijd, passie en beleving allemaal ingegeven met de juiste mentaliteit. Blijkbaar heeft het meedoen in deze nacompetitie en het gegeven dat ze er al 2 jaren achter elkaar net naast grepen de jongens echt wakker geschud. Komende week op naar Etten – Leur . Mocht het daar ook gaan lukken dan is de finale een week later op het hoofdveld van TSC zo is door loting bepaald. Wat zou het een mooi slot van de competitie kunnen gaan worden. HJ.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.