Interculturele picknick Op zaterdagmiddag 23 juni…

[ad_1]
Interculturele picknick

Op zaterdagmiddag 23 juni verzorgen we (statushouders Oosterhout) in het Floralia Park (Beneluxweg 63) een interculturele picknick. Proef van onze hapjes uit onder andere Afghanistan, Eritrea of Syrië. Vind je het leuk om zelf een lekkernij te maken en te delen met de andere gasten? Dat mag ook! Neem je eigen kleedje of stoel mee en eventueel een muziekinstrument. Koffie, thee en ranja zijn gratis, overige consumpties zijn te koop aan de bar.

Naast de picknick zijn er voor het hele gezin diverse activiteiten. Zing om 14:00 uur mee met H19 project Leer Zingend Nederlands. Luister om 15:00 uur naar een verhaal onder de boom door VoorleesExpress van Theek5 of kom tussen 14:30 en 16:30 spelen op het speelplein van Circusschool Oosterhout. We ontmoeten jullie graag op zaterdag 23 juni! Statushouders Oosterhout


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.