Fransman schopt naar agent in Oosterhout Een 46-j…

[ad_1]
Fransman schopt naar agent in Oosterhout

Een 46-jarige Fransman is vannacht, woensdag 6 juni, aangehouden omdat hij een agent beet pakte en een trap gaf.

Een voorbijganger meldt rond 02.00 uur bij de politie dat er een persoon in het gras bij een boom aan de Van Reesstraat ligt en het niet vertrouwt. Een agent gaat poolshoogte nemen en spreekt de man aan. De man staat op en komt agressief op de agent toegelopen. Hij weet de agent stevig bij zijn arm te pakken. Vervolgens geeft hij de diender een trap. De agent gebruikt pepperspray om de man te kunnen aanhouden. Hij is ingesloten voor verhoor.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.