Welke eigenschap zou de nieuwe burgemeester van Oo…

[ad_1]
Welke eigenschap zou de nieuwe burgemeester van Oosterhout minstens moeten hebben?

Welke vraag zou jij hem of haar willen stellen in een sollicitatiegesprek? Wij zijn daar erg benieuwd naar en vragen je ook om deze input te willen meegeven aan de gemeenteraad. Tijdens diverse Oosterhoutse evenementen staan raadsleden en ambtenaren klaar om naar jouw mening te luisteren. Komend weekend vind je ze bij de Steprace in Den Hout op 9 juni (13.30 uur) en bij de Kinderrommelmarkt bij Floralia (11.00 uur). Kom je liever een ander moment of stuur je liever een mail? Kijk op de site voor alle mogelijkheden. http://bit.ly/2Lxo5KN


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.