TSC pakt helaas voor het 3e jaar op rij naast prom…

[ad_1]
TSC pakt helaas voor het 3e jaar op rij naast promotie

Honderden TSC supporters waren vandaag afgereisd naar Etten –Leur alwaar TSC vandaag de halve finale ging spelen tegen Unitas 30. TSC had zich eerder geplaatst via Gastel en Unitas via RBC. TSC begon voortvarend en nam gelijk het initiatief . Al binnen 7minuten kwam hierdoor de 1e grote mogelijkheid. De lob over de doelman heen van Jeroen van Leijsen wat iets te zacht en kon voor de lijn worden weggewerkt. 3 minuten later was het wel raak. Een loepzuivere pass van Samuel v/d Haspel op de in volle sprint zijnde Joey Huisveld die op zijn beurt de bal panklaar gaf aan Tyrone Zschusschen 0-1. Nogmaals een grote kans voor Jeroen van Leijsen nu werd zijn inzet net tot hoekschop verwerkt. Tussendoor viel het 1e geel op naam van Miquel Dolion na zijn 2e overtreding . Even later Samuel v/d Haspel alleen op de Unitas doelman af maar ook zijn inzet ging rakelings naast. Tot dan toe haast nog geen gevaar voor het TSC doel. Pas pal voor rust een loeihard schot maar de in de juiste vorm verkerende TSC doelman Yannick Millenaar had de bal perfect onder controle. TSC had dus voor rust zomaar op een 3-0 voorsprong kunnen en moeten staan gezien de vele kansen . Unitas moest door dat gegeven nog wel blijven geloven in een positieve uitslag. TSC had ze in leven gehouden helaas.

Pal na de thee was dat ook gelijk te zien. Unitas was duidelijk toch scherper uit de kleedkamer te zijn gekomen. Al in de 2e minuut pakte Yannick Millenaar een bal uit de kruising. Nu was Unitas de bovenliggende partij maar ook TSC kreeg alsnog wat kansen. Een kopbal van Samuel ging net naast en even later was ook geel zijn deel. Iedereen voelde dat het fout ging lopen voor TSC . De mannen uit Etten –Leur combineerde beter en zette TSC nu echt onder druk. De gelijkmaker kon haast niet uitblijven tegen beter weten en alle hoop van de TSC aanhang in. In de 34e minuut soleerde de Unitas aanvoerder door de TSC defensie en schoot de bal onberispelijk in de kruising 1-1. Gezien het overwicht van Unitas was die gelijkmaker ook wel verdiend te noemen. De moegestreden Jeroen Martens werd vervangen door Devan van Dam . Nog diverse mogelijkheden aan weerskanten maar beide doelmannen waren vandaag misschien nog wel de grootste uitblinkers op het veld. De tegen het eind in het veld gekomen Tim Rubenkamp voor Calvin Clemens zou haast de matchwinnaar hebben kunnen worden . Zijn strakke kopbal in de allerlaatste minuut was echter recht op de doelman.

De verlenging was een feit. Nog steeds een Unitas met wat meer overwicht en een TSC loerend op dat ene kansje. En dat kwam er ook , een loeihard schot van Tyrone Zschusschen in de 13e minuut van de verlening werd nog net met een uiterste krachtinspanning door de Ettense doelman net over getikt. In de 2e helft van de verlenging werd de er finaal doorzittende Marnix van der Velden nog vervangen door Martijn Schepers. Marnix had zich net zoals alle andere helemaal leeg gespeeld. Yannick deed nog een paar prachtige reddingen en een inzet van Jeroen van Leijsen die te zacht was werd opnieuw voor de lijn weggewerkt. Strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing gaan brengen. Het begon voor TSC heel voortvarend want al gelijk de 1e van Unitas werd perfect gepakt door Yannick. Samuel wist de zijne te verzilveren. Helaas voor Wouter Kops liep het anders, zijn inzet werd gepakt door de Unitas doelman maar Wouter mocht opnieuw proberen omdat de doelman te vroeg was uitgelopen. Echter ook de 2e inzet van Wouter was niet goed en wederom een prooi voor de doelman. Vervolgens schoten achtereenvolgend Martijn Schepers, Miquel Dolion en Tyrone prima binnen. De stand was dus 4-4 na 5 genomen strafschoppen. Dan begint de serie wie mist is klaar. Wouter van Steijn schoot ook zijn pingel binnen. Nog gelijk. Toen was het de beurt aan Jeroen van Leijsen zijn inzet was loeihard en onhoudbaar voor de doelman maar de onderkant van de lat was het grote obstakel.

De bal kwam terug het veld in en daarmee was TSC na bijna 3 uur voetbal in Etten – Leur definitief uitgeschakeld. Verdiend of niet , TSC had Unitas in de 1e helft heel veel pijn kunnen doen en heeft het daar dus laten liggen . De strafschoppen blijven nu eenmaal altijd een loterij. Opstelling TSC :Yannick Millenaar, Wouter Kops, Jeroen Martens,Wouter van Steijn,Joey Huisveld, Jeroen van Leijsen,Samuel v/d Haspel, Miquel Dolion,Tyrone Zschusschen,Marnix v/d Velden,Calvin Clemens. HJ.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.