Inschrijven via oosterhoutsekennisquiz@gmail.com …

[ad_1]
Inschrijven via oosterhoutsekennisquiz@gmail.com

Elfde editie Grote Oosterhoutse
Kennisquiz op zondag 24 juni

Voor de elfde achtereenvolgende keer wordt dit jaar, op zondag 24 juni, de Grote Oosterhoutse Kennisquiz gehouden. Locatie is wederom, vanaf 15.00 uur, Stadstuin De Schelp.

De Grote Oosterhoutse Kennisquiz draait – de naam zegt het al – over kennis van het Oosterhoutse. Dan kan het gaan om Oosterhoutse geschiedenis, Oosterhoutse muziek, Oosterhoutse sport, Oosterhoutse aardrijkskunde: alle onderwerpen passeren de revue, met als gemeenschappelijke deler dat ze allemaal iets met Oosterhout te maken hebben. Over de moeilijkheidsgraad van de vragen valt op voorhand weinig meer te zeggen dan dat de organisatie denkt dat de quiz stukken makkelijker is dan die van voorgaande jaren, maar dat de deelnemers daar altijd anders over denken.

De opzet van de quiz is door de jaren heen onveranderd gebleven. In zes ronden van tien vragen wordt de Oosterhoutkennis van de deelnemende teams getest en wie de minste fouten maakt, mag zich winnaar. De prijs voor de winnaar wil de organisatie nog even geheim houden; het team dat als allerlaatste eindigt, krijgt een aanmoedigingsprijs in de vorm van een gratis les op de Oosterhout Academie. Overigens, ook voor de Grote Oosterhoutse Kennisquiz geldt het adagium van de Olympische Spelen: meedoen is belangrijker dan winnen. Bezoekers die alleen maar sfeer willen proeven of een kijkje komen nemen, zijn uiteraard zondag 24 juni ook van harte welkom.

Teams van minimaal drie en maximaal vijf deelnemers kunnen zich inschrijven via het fonkelnieuwe e-mailadres oosterhoutsekennisquiz@gmail.com. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.