Budget voor starterslening is op Starters in Oost…

[ad_1]
Budget voor starterslening is op

Starters in Oosterhout hebben zo goed gebruik gemaakt van de gemeentelijke Starterslening, dat er momenteel geen budget meer beschikbaar is. Dit betekent dat de gemeente Oosterhout helaas geen nieuwe aanvragen voor de starterslening meer in behandeling kan nemen. De lening is in maart 2007 in de gemeente Oosterhout geïntroduceerd om starters particuliere eigenaren te ondersteunen bij de aankoop van hun eerste woning. Tot en met mei 2018 zijn in totaal 160 startersleningen verstrekt.

Met het verstrekken van deze leningen, is het fonds dat de gemeente Oosterhout voor de starterslening beschikbaar had, volledig uitgeput. Dit betekent dat er geen nieuwe aanvragen voor de starterslening meer in behandeling kunnen worden genomen. Eventuele aanvragen worden op grond van de verordening afgewezen.

De gemeente Oosterhout onderzoekt de mogelijkheden om een nieuw budget voor de starterslening beschikbaar te stellen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.