Kledinginzameling Heeft u kleding waar u van af w…

[ad_1]
Kledinginzameling

Heeft u kleding waar u van af wilt? Schoenen? Of ander textiel?

Binnenkort kunt u textiel eenmalig gratis aanbieden op de aanbiedplaats bij u in de buurt. U krijgt een speciale zak in de brievenbus waarin u het textiel kunt aanbieden. Op die zak vindt u de datum waarop u het textiel aan kunt bieden. Het textiel wordt opgehaald door Reshare (Leger des Heils). Zak niet ontvangen? Neem dan even contact op met Reshare, via telefoonnummer 0800-0322.

Wat mag er in de zak?
Alle soorten schoenen, beddengoed, broeken, dekbedovertrekken, dekens, gordijnen, handdoeken, hemden, jassen, jurken, knuffels (schoon), kousen, kussenslopen, lakens, onderkleding, petten, poetsdoeken, pyjama’s, riemen, rokken, schoenen, servetten, shawls, sokken, stropdassen, tafellakens, tassen, theedoeken, truien, t-shirts, vesten, vitrage, washandjes, woontextiel, zwemkleding. Textiel met een vlekje of scheurtje is ook welkom, behalve als textiel erg vervuild is met verf of olie. Matrassen en dekbedden neemt Reshare niet mee.

Meer informatie?
Meer informatie over Reshare vindt u op www.reshare.nl. Meer informatie over de afvalinzameling in Oosterhout vindt u op onze website: www.oosterhout.nl > inwoners > afval. Heeft u vragen, dan kunt u bellen naar het gratis informatienummer van de Helpdesk Afval: 0800 – 333 66 99. De Helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur. In de Afvalwijzer vindt u ook meer informatie over de afvalinzameling en de textielinzameling. Download hiervoor de gratis app AfvalWijzer, of kijk op www.mijnafvalwijzer.nl.


[ad_2]

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.