Stichting Ijsmarkt stopt met organisatie Ijsmarkt….

[ad_1]
Stichting Ijsmarkt stopt met organisatie Ijsmarkt.

De stichting Ijsmarkt stopt helaas met het organiseren van de Ijsbaan op de Oosterhoutse markt. Aan dit besluit liggen diverse redenen ten grondslag.
1. In de huidige vorm ziet de stichting geen mogelijkheden om de organisatie van de Ijsmarktfinancieel sluitend te krijgen.
2. Om persoonlijke reden zijn zowel de voorzitter en de algehele projectleider terug moeten treden uit de organisatie.
3. Zonder deze 2 sleutelfiguren ziet het overgebleven bestuur geen mogelijkheden om op korte termijn de organisatie alsnog ter hand te nemen.

Vorige week is hierover uitgebreid overleg geweest met wethouder van der Helm over hoe om te gaan met de ontstane situatie.
Dhr. van der Helm heeft aangegeven om te gaan onderzoeken op welke manier er toch in ieder geval een schaatsbaan op de markt kan komen in een afgeslankte vorm.
Er wordt in eerste instantie gekeken naar een samenwerking met de Oosterhoutse horeca.

We hebben als stichtingsleden aangegeven dat onze inmiddels opgebouwde kennis en expertise natuurlijk ter beschikking staat aan eenieder die de organisatie verder gaat oppakken. Het is immers een prachtig initiatief gebleken dat veel bezoekers heeft getrokken en vooral veel mensen heeft samengebracht.

Het is wel definitief dat onze stichting wordt opgeheven en dat dus de organisatie en verantwoordelijkheid van een eventuele alternatieve schaatsbaan in handen komt van andere partijen.

Deze beslissing heeft de stichting in goed overleg met de gemeente genomen.
Wij danken de gemeente Oosterhout voor de financiële en facilitaire ondersteuning de afgelopen 2 jaar en alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet. We hopen dat we toch een start hebben kunnen geven aan een mooie en gedragen traditie in Oosterhout.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.