Internationale handbal top in Oosterhout Vanaf do…

[ad_1]
Internationale handbal top in Oosterhout

Vanaf donderdag 12 tot en met zondag 15 juli
verwelkomen de Oosterhoutse handbalvereniging
OHC’01 en TSHV Camelot uit Tilburg de Internationale Beachhandbal top in Oosterhout.

Meer dan 40 dames- en herenteams uit 18 verschillende landen strijden om felbegeerde punten voor de Europese ranking.
In vier dagen tijd worden er ruim 150 wedstrijden gespeeld op twee verschillende locaties: de Markt en sportpark de Contreie.
Het toernooi wordt ieder jaar groter en daarvoor is een vierde veld nodig, om een impuls te geven aan de “ Bruisende Binnenstad” is besloten om in samenwerking met de gemeente en de horeca dit veld aan te leggen op de gezellige Oosterhoutse markt.

Echte blikvangers tijdens deze editie zijn de nationale teams van Noorwegen, Duitsland en Australië! Wilt u hen, onder het genot van een hapje en een drankje, in actie zien? Dan nodigen wij u van harte uit om op donderdag 12 juli tussen 18:00 en 21:30 naar de Markt in Oosterhout te komen.
Rond de klok van zeven uur zal de opening plaatsvinden door de wethouder van sport , mevr. Marian Witte, van de gemeente Oosterhout. De finales zullen plaatsvinden op zondagmiddag 15 juli op sportpark de Contreie .

Gelukkig richt het Camelot Beachhandball Tournament zich niet alleen op de internationale top. De organisatie denkt ook aan de toekomst en wil de jeugd niet alleen in beweging krijgen, maar ook graag de fijne kneepjes van het vak leren. Daarom wordt er zowel op donderdag 12 juli als op vrijdag 13 juli van 12:00 tot 14:00 een beachhandbalclinic georganiseerd voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Interesse? U kunt contact opnemen via camelotbeach2010@gmail.com

Zo’n grootschalig evenement kunnen wij als organisatie natuurlijk alleen maar succesvol realiseren dankzij de prima samenwerking tussen TSHV Camelot en OHC 01 en de vele hardwerkende vrijwilligers en de geweldige ondersteuning van sponsoren en de Gemeente Oosterhout en vv Oosterhout, die onder andere mede verantwoordelijk zijn voor deze prachtige locaties.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.