Ik ben..’ de moeite waard Surplus vertoont de d…

[ad_1]
Ik ben..’ de moeite waard

Surplus vertoont de documentaire ‘Ik ben..’. Een documentaire voor iedereen die graag meer wil weten over psychiatrie en benieuwd is naar de ervaringsverhalen van de mensen. Na de vertoning is er gelegenheid tot vragen.

Iedereen heeft wel eens momenten van eenzaamheid of somberheid.
Voor sommige mensen gaat dit gevoel niet meer weg. Zij hebben een psychische aandoening. Meedoen in het dagelijks leven is dan vaak moeilijk.

De vertoning van de documentaire is een aanleiding om kwetsbaarheid in het algemeen, en psychiatrie in het bijzonder bespreekbaar te maken. Het doel is een podium te geven aan onderwerpen die met kwetsbaarheid te maken hebben. Dit heet ‘kwartiermaken’ en is een samenwerking tussen GGz Breburg en Surplus.

In deze documentaire geven Esther, Kim en Hans een inkijk in hun dagelijkse leven. Ze vertellen over de problemen waar ze tegen aan lopen maar ze laten ook zien waar ze goed in zijn, waar ze voldoening uit halen. Op deze (persoonlijke) manier wordt duidelijk dat ieder mens is zoals hij is. Met al je eigenaardigheden, kwetsbare momenten en talenten. Je bent in essentie mens.

Maandag 2 juli
Wijkcentrum de Bunthoef Oosterhout
(bloemenhof 2, 4904 CA)
Inloop 19.00 uur
Vertoning documentaire 19.30 – 21.00

Toegang gratis


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.