Zomer Karavaan De hele zomer LOL met de Oosterhou…

[ad_1]
Zomer Karavaan

De hele zomer LOL met de Oosterhoutse Zomer Karavaan! Leuke, vrolijke, sportieve en bijzondere gratis activiteiten voor kinderen en jongeren die in de zomer in Oosterhout zijn. Een initiatief van JONG en MOOVE Oosterhout om de Oosterhoutse jeugd een toffe zomer te bieden. Van Beach-sporten tot voorlezen door Dikkie Dik en van boogschieten tot discozwemmen en nog veel veel meer. De officiële start van de Zomer Karavaan is donderdag 28 juni om 15.30 uur tijdens de Sportinstuif in gymzaal Slotjes. Kijk op de website www.oosterhout.nl/zomerkaravaan voor het hele programma. Kom je ook?


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.