Tegemoetkoming schoolkosten? Doe de inkomenscheck!…

[ad_1]
Tegemoetkoming schoolkosten? Doe de inkomenscheck!

Gaat je kind volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? Dan kunnen de (indirecte) kosten behoorlijk oplopen, denk maar aan de aanschaf van woordenboeken of een rekenmachine. Voor gezinnen met een laag inkomen kun je hiervoor een bijdrage ontvangen van de gemeente; er is een jaarlijkse bijdrage per kind (op de basisschool en op het voortgezet onderwijs). Er is ook een eenmalige bijdrage voor de overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs. Regel de aanvraag nog voor de zomervakantie, zodat je kind het nieuwe schooljaar met een gerust hart kan starten. Dit kan via onze website www.oosterhout.nl > gemeentewinkel > indirecte-schoolkosten.

Er zijn vergoedingen voor onder andere:

woordenboeken, rekenmachine, werkkleding of gereedschap;
lidmaatschapsgeld, computer of fiets via Stichting Leergeld.
Weet je niet zeker of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming? Doe dan de inkomenscheck op www.berekenuwrecht.nl


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.