Verwijdering voetpad aan de Bouwlingstraat Aan Bo…

[ad_1]
Verwijdering voetpad aan de Bouwlingstraat

Aan Bouwlingstraat gedeelte voetpad wordt verwijderd
Aan de Bouwlingstraat -gedeelte vanaf het Bouwlingplein tot aan de Ridderstraat- ligt een prominente laan met bomen. Door de wortelopdruk van deze bomen worden regelmatig tegels van het naastliggende voetpad omhoog gedrukt. Dit voetpad en de rabbatstrook aan de oostzijde (ter hoogte van huisnummers 17, 19 en 19a) worden verwijderd. Op deze plek komt gras en bloem voor in de plaats. Zo krijgen de bomen de kans om zich verder te ontwikkelen. Voetgangers kunnen bij het kruispunt bij de Ridderstraat de weg oversteken (geregelde oversteek) of de weg oversteken ter hoogte van de Nieuwe Bouwlingstraat.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.