Programma Toer De Boer van deze week Toer de Boer…

[ad_1]
Programma Toer De Boer van deze week

Toer de Boer is donderdag voor de middag bij de fam. van der Spek aan de Dirk de Botsdijk 4 in Lage Zwaluwe. Zij hebben er een biologische akkerbouwbedrijf met zorgboerderij en een theetuin. De rondleiding start om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur.

Dezelfde dag na de middag is Toer de Boer bij de familie Wismans, ofwel zuivelboerderij De Driehoek aan de Hoogstraat 82 in Oosterhout. De rondleiding start om 13.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Koeien melken en heerlijke kaas maken is wat ze daar doen.

Zaterdag 14 juli is het melkveebedrijf van de fam. van Sundert aan de Groenestraat 11 in Dorst te bezoeken. De rondleiding start om 13.30 uur en duurt tot 15.00 uur.

Dinsdag 17 juli is het loonwerkbedrijf van de Gebr. van Ginneken aan de Statendamweg 105 in Oosterhout te bekijken. Tractoren en grote machines staan uitgestald en zijn te bewonderen. De rondleiding start om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur.

Dezelfde dag na de middag is het melkveebedrijf van de fam. Claassen aan de Provincialeweg 134 in Oosteind te bekijken. De koeien worden gemolken met de melkrobot . De rondleiding start om 13.30 uur en duurt tot 15.00 uur.
Kijk ook op www.toerdeboer.nl en op de FB site van Toer de Boer


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.