Pilot buitenbarren Burgemeester en wethouders ste…

[ad_1]
Pilot buitenbarren

Burgemeester en wethouders stellen vast dat de pilot met buitenbarren in de Klappeijstraat positieve resultaten heeft opgeleverd. Het gekozen maatwerk (waar wel en waar geen buitenbarren) bleek op Koningsdag een levendige maar ook veilige invulling van de straat op te leveren. Alvorens het huidige terrassenbeleid op dit punt te heroverwegen wil het college echter meer ervaring opdoen met deze buitenbarren, met name tijdens de Oosterhoutse kermis, oud en nieuw en carnaval. Afhankelijk van de opgedane ervaringen besluit het college omstreeks maart 2019 of het beleid aangepast kan worden. Foto: (Elvera van Strien)


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.