Muzikale film Grease op de markt Dinsdagavond 17 …

[ad_1]
Muzikale film Grease op de markt

Dinsdagavond 17 Juli zal de Filmkraker Grease op het grote scherm op de Markt in Oosterhout te zien zijn. Aanvang 20.30 uur, entree gratis. Even terug in de tijd en genieten op het terras van de swingende tijd van vroeger.

Grease is een Amerikaanse romantische filmmusical uit 1978 onder regie van Randal Kleiser. De productie is een verfilming van de gelijknamige musical Grease, over de jaren 1950. De film werd genomineerd voor de Oscar voor beste oorspronkelijke lied (Hopelessly Devoted to You van John Farrar) en de Golden Globes voor beste musical- of komediefilm, beste hoofdrolspeler in een musical- of komediefilm (John Travolta), beste actrice in een musical- of komediefilm (Olivia Newton-John), beste oorspronkelijke lied (Grease van Barry Gibb) en nogmaals voor beste oorspronkelijke lied (Hopelessly Devoted to You).


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.