Alle kinderen mogen meedoen! Stichting Leergeld w…

[ad_1]
Alle kinderen mogen meedoen!

Stichting Leergeld wil kinderen, die om financiële redenen niet kunnen meedoen aan activiteiten mee laten doen! Dat lukt ons alleen met de hulp van vrijwilligers iets voor jou?

Niet voor alle kinderen in Nederland is het vanzelfsprekend dat zij mee kunnen doen aan buitenschoolse activiteiten die heel normaal zijn. Denk aan een schoolreisje, een fiets om naar de middelbare school te gaan, een sportclub of de muziekles. Hun ouders kunnen dat door hun financiële situatie niet voor ze te betalen. Stichting Leergeld wil kinderen van vier tot achttien jaar mee laten doen en biedt ze de kans om ook mee te tellen.

Leergeld is een vrijwilligersorganisatie maar daarom niet minder professioneel! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de functie klantcontactmedewerker. Je werkt in een omgeving met gedreven collega’s met een groot hart voor kinderen. Wij helpen elkaar om iedere keer weer optimaal en vooral concreet te helpen en dat geeft voldoening. Heb je affiniteit met de kinderen van Leergeld en de ambitie om samen te werken met een enthousiaste groep vrijwilligers dan zal je het zeker naar je zin hebben bij ons!

Voel je je aangesproken voor de functie klantcontactmedewerker? Kijk dan op onze website leergeldwbo.nl voor meer informatie over Leergeld en de volledige vacaturetekst, die vind je onder Organisatie. In de zomervakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar, maar de mailberichten worden gelezen en beantwoord.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.